FASHION TRENDS UIT BERLIJN

Recentelijk bezocht ik de stad Berlijn, for the very first time! ( I know, kan echt niet! ) Ik bezocht het gave Bread & Butter event en kreeg Berlijns finest te zien via mijn vriendin! Deze stad is echt ongelooflijk! Zo trendy, zo rauw, zo puur en urban! It was love at first sight! Natuurlijk dwaalde mijn ogen continu af op de street styles die voorbij kwamen. Want de laatste fashion trends spot je sowieso hier! De stad heeft zo’n typisch modebeeld dat ik op Pinterest een indruk heb proberen te creëren. Maar wil je hetzelfde als mij ervaren, boek dan nu je trip naar Berlijn and see it yourself!

Berlijn straalt vintage en comfort uit, niet alleen op het gebied van mode maar ook op het gebied van cultuur. Je ziet het overal in terug. De barretjes, de restaurantjes, de easy sundays waar iedereen in Mauerpark bijeen komt, maar natuurlijk ook in de kleding! Je shiny heels kun je beter thuislaten samen met je klassieke jurkjes, rokjes en blouses. Want de urban street styles domineren in het straatbeeld! Denk aan fashion trends zoals; oversized denim, high waist jeans, vintage blouses, oversized shirts, bomber jasjes, sneakers, sneakers & nog meer sneakers! En om niet te vergeten heel veel zwart! Want zwart is de kleur van de Berlijnse mode! Hoe dan ook, een lekker stijltje waar ik mijzelf zeker in kan vinden.

Individualiteit wordt enorm gestimuleerd in deze trendy stad. Extravagante looks domineren. Of je nu jong of oud bent. De stijl herken je direct. Zelfs mannen in pak die gewoon een oldskool sweater over de pantalon dragen. Alles heeft een rauwe edge en het kan allemaal! Bekijk mijn Pinterest bord en krijg een indruk van het modebeeld in Berlijn. Is het een stijl die je zelf ook zou dragen? Ik ben er in ieder geval enorm door geïnspireerd!