De retro zonnebril is de IT-bril van het moment

De retro zonnebril maakt een comeback! Tijdens mijn daily scroll op Instagram naar trends, viel mij de laatste tijd iets op! Er is namelijk weer een duidelijke zonnebril trend op komst. Wellicht heb je de bril al bij meerdere instagirls, lookbooks of catwalk kiekjes voorbij zien komen. Ik heb het over de retro witte zonnebril. You either love it or hate it! Want ik moet zeggen, het is wel een aandacht-trekkend-zonnebrilletje!

Over welke zonnebril heb ik het?

Ik heb het over de zonnebril, bestaande uit een primaire kleuren met een brede kunststof rand. Deze bril is het helemaal deze zomer! Door de brede kunststof rand heb je een echte eye-cather op je neus. De bril is verkrijgbaar in verschillende varianten. Ovaal, rond of een echte cateye, it’s all possible! Niet alleen de witte variant is enorm populair onder de fashionista’s. De bril wordt tegenwoordig namelijk ook al gedragen in andere felle primaire kleuren, denk bijvoorbeeld aan geel, groen of rood.

Hoe draag je de retro zonnebril?

Maar hoe draag je nu zo’n gigantisch aanwezige retro zonnebril? Zelf heb ik de bril ook, in het wit in twee verschillende vormen. Hetgeen dat ik gemerkt hebt is, dat er in principe twee mogelijkheden zijn om de bril verantwoord te dragen. Of je kiest voor een basic look en de bril fungeert als je eyecatcher, of als je het durf.. kies je voor een super kleurrijke look en laat je de zonnebril direct aansluiten op je outfit. Het is maar net waar je de voorkeur aan hebt.

Scroll voor meer inspiratie!

Zoals jullie op mijn trend bord van Pinterest kunnen zien, heb ik een aantal mooie plaatjes voor jullie bij elkaar verzameld. Genoeg inspiratie beschikbaar! Niet alleen via Pinterest maar ook via Instagram. Zou jij deze bril dragen of moet je er niets van hebben?