De roze fluwelen broek

Velvet, we zijn er al een langere tijd mee bekend. Velvet jassen, truien, tops en accessoires. Maar een fluwelen broek?! Dat is toch nèt even iets anders voor de meesten. Want wie had dat een aantal jaren geleden gedacht, dat we dit specifieke stofje massaal gingen dragen. Gewoon doordeweeks, overdag in de stad of zelfs naar je werk?! Het broekje zorgt voor een echt Spicegirl effect en brengt me dan ook terug naar de mode van de jaren ’90! Vooral in de kleur waarin ik hem draag. Mooi roze, is nog niet lelijk! Althans.. als je hem goed draagt!

Hoe draag je een roze fluwelen broek?

Tsja, hoe draag je dit vrij opvallende broekje eigenlijk? Doordat de broek een nogal aanwezige kleur heeft, kies ik in de rest van mijn outfit voor basiskleuren. Ik draag een wit “sport” t-shirt van Nike. (psst.. lekker oversized geeft een nonchalante vibe!) Het shirt draag ik in de broek, zodat ik hem losjes eroverheen kan laten hangen. Daarop draag ik mijn lederen biker jacket om de look iets stoerder te maken. Uiteindelijk maak ik mijn spicegirl outfit compleet door mijn Silver Bullets sneakers eronder te dragen, mijn Gucci tas en een aantal goudkleurige accessoires. Doordat ik van de fluwelen broek een eyecatcher heb gemaakt en de overige kleuren rustig heb gehouden, is het een gemakkelijke draagbare outfit en geen kermis attractie geworden. Psst.. daarnaast is de look enorm comfortabel!

#GIRLSGONELOAVIES

Weten waar de broek van is? Zoals jullie wellicht al is opgevallen op Instagram, ben ik een trouwe fan van Loavies! Guess what, je kunt deze mooie fluwelen roze broek nu online bestellen en voor 39,99 is ie helemaal van jou! Heb je de ballen gehad om de broek te (gaan) bestellen en er een foto mee te maken? Share the love dan via #girlsgoneloavies en maak kans op een feature op de Instagram pagina van Loavies!

Can’t wait to see the looks girls!

Liefs,
Stulina

Styling by; Stulina
Photography by; Ricografie_

de fluwelen broek - stulina

de fluwelen broek - stulina

de fluwelen broek - stulina

de fluwelen broek - stulina

de fluwelen broek - stulina