Vandaag is het Air Max day. Hooray! Als een echte sneaker fanaat laat ik deze kans niet voorbij gaan om er een blogpost aan toe te wijden. Zo scoorde ik recentelijk nog een nieuw paar kicks ( zie de foto hierboven ) en deel ik  een aantal persoonlijke stijltips + vertel ik jullie welke sneaker vandaag released gaat worden.

AIR MAX 95 PREMIUM PINK OXFORD
Onlangs ging het internet wild voor de Air Max 95 in vele varianten. Maar één specifiek model hiervan trok mijn volledige aandacht. De premium pink oxford. Ik zag ze en ik moest ze hebben! Helaas had ik de release gemist en al snel ontdekte ik dat ik niet de enige was die ze wilde hebben. Overal waren ze al uitverkocht. Althans dat dacht ik!

“DAAR STOND IK, OOG IN OOG MET MIJN PINK CUTIES!”
Tijdens het scrollen door mijn Facebook feed ontdekte ik Royal Kingdom. Ze hadden een advertentie met de premium pink oxford editie, dus ik moest hoe dan ook even een kijkje nemen! En ja hoor.. daar stond ik, oog in oog met mijn pink cuties! Ik bestelde ze direct en hoopte dan ook dat de maat goed was. Want dit model had ik nog nooit eerder gekocht! Toen de sneakers eenmaal bezorgd waren, trok ik ze aan en het was direct een match made in pink heaven! Deze cuties hadden officieel een nieuwe eigenaresse!

HOE DRAAG JE DE AIR MAX 95 PREMIUM PINK OXFORD 
Hieronder heb ik een aantal persoonlijke favorietjes voor jullie opgesomd:

– Draag de sneakers onder een iets kortere mom fit/boyfriend jeans, stijlvol en comfortabel.
– Draag de sneakers onder een rok/jurk, vrouwelijk met een urban touch.
– Draag de sneakers in combinatie met de bekende fishnet sokjes, zowel onder je broek of rok en je bent helemaal on trend!
– Draag de sneakers onder een culotte, indien je een eye-catcher look wilt creëren.
– Draag de sneakers onder een lange wijde broek voor een sportieve look!
– Draag de sneakers onder een nette pantalon, elegant en sportief at the same time!

waarom-de-nieuwe-nike-air-vapormax-de-release-van-het-jaar-is-8649

NIKE AIR VAPORMAX, DE RELEASE VAN HET JAAR
Vandaag op Air Max day komt de Air VaporMax uit! Het is de vernieuwendste schoen sinds de uitvinding van de Air Max in 1987. Hetgeen dat de sneaker zo bijzonder maakt is omdat het flyknit gedeelte van de sneaker direct gelijmd is op de holistische AirMax luchtzool. Er is dus geen rubber tussenlaag meer nodig én de luchtzool is ononderbroken. Dit is dan ook de primeur. Het letterlijk lopen op lucht. Vanaf 12:00 is de sneaker zowel in beperkte stores als online te bemachtigen! Goodluck sneaker addicts! 

Liefs,
Stulina