Spring is in the air en zo dus ook de zon. Laat ik dit nu een heel goed excuus vinden om een nieuwe zonnebril aan te schaffen. Zoals al eerder aangegeven in een blogpost, weten jullie dat er een bepaald model van Ray Ban hoog op mijn wishlist stond. Surprise, surprise…

EEN PAKKETJE VAN COOLBLUE
Via Coolblue kreeg ik mijn currently craving Ray Ban opgestuurd en hij liet niet lang op zich wachten. Binnen 1 werkdag werd hij al thuis geleverd ( heel fijn! ). Ik moet zeggen dat mijn hart altijd sneller gaat kloppen bij het ontvangen van pakketjes. De zonnebril was dan ook mooi verpakt in het originele Ray Ban doosje.

IMG_1194


WAAROM RAY BAN

Zoals jullie ondertussen misschien wel al weten, ben ik een grote fan van de ronde a la john lennon zonnebrillen. Het geeft je look een mooi vintage uitstraling en ze zijn gewoon heel erg cool. Deze bril van Ray ban heeft donker getinte glazen en is afgewerkt met een gouden frame. Op een van de glazen bevindt zich natuurlijk het kenmerkende Ray Ban logo.

IMG_1200

STYLE JE RAY BAN MET DEZE LOOK
Als fashion addict kon ik niet wachten om een mooie look samen te stellen met mijn nieuwe Ray Ban zonnebril. Ik koos voor een witte ruffle blouse, een mom jeans, mijn gucci tas en mijn oldskool vans. Een uitstekende look voor een heerlijke lente dag!

IMG_1195

IMG_1211

STYLETIP: COMBINEER STIJLEN
Ik hou ervan om meerdere stijlen te mixen in mijn looks. Als we kijken naar deze outfit, zorgen de Ray ban zonnebril, de blouse en de tas voor een meer klassieke en chique uitstraling in de outfit. Terwijl ik met de mom jeans en de sneakers zorg voor een meer urban/street uitstraling.

OUTFIT
Ray Ban zonnebril van Coolblue // Witte ruffle blouse van Loavies // Mom Jeans van de Zara // Vans Oldskool // Gucci Tas
Liefs,
Michelle

IMG_1191

IMG_1190

IMG_1199