Het betere weer zorgt ervoor dat ik weer fel gekleurde kledingstukken en printjes wil dragen. Het liefst nog zelfs gecombineerd. Vaak krijg ik de vraag, hoe combineer je prints in je outfit? Soms kan het combineren van prints nogal lastig zijn. Om jullie op weg te helpen, heb ik een aantal persoonlijke stijltips hieronder opgesomd.

test4

TIP #1 start met een makkelijke print
Wil je beginnen met een makkelijke print? Start met een t-shirt met strepen, of een colbert met een streepje. Maar ook bloemenprints, stippen en tijgerprints combineren heel gemakkelijk.

TIP #2 start met een accessoire
Liever subtiel een print in je outfit brengen? Zorg er dan voor dat je accessoires uit een print bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een sjaal, je tas of misschien zelfs je schoenen.

test2

TIP #3 zorg voor een overeenkomstige kleur
Zodra je start met combineren, zorg er dan voor dat je minimaal 2 overeenkomstige kleuren in je outfit hebt. Zoals je ziet draag ik hier een leopard jasje, waar zwarte elementen in zitten, dit laat ik weer terugkomen in de broek.

TIP #4 combineer maximaal 2 prints
Combineer maximaal twee verschillende prints met een neutraal basisitem, ook dit is natuurlijk gewoon een richtlijn. Liever meer? Girl, just do it!

test3

TIP #5 verschillende soorten prints
Combineer prints van verschillende groottes. Zoals ik bijvoorbeeld in deze outfit heb gedaan. Ik draag een leopard print bomber jasje met daaronder een t-shirt met een fijn streepje.

TIP #6 voeg een extra kleur toe
Maak je look compleet door nog een extra kleur toe te voegen naast de print en de overeenkomstige kleuren. Om dit voor elkaar te krijgen heb ik gekozen voor mijn infrareds sneakers.

Liefs,
Stulina

Processed with VSCO with c1 preset