HOE DRAAG JE DE FISHNET PANTY
De fishnet panty en fishnet sokjes gaan werkelijk viral over het hele internet! Vele fashionistas, bloggers en celebs zijn er ondertussen al mee gespot. Toch durven veel mensen ze nog niet aan te trekken. Ik kan me nog goed herinneren dat ik de fishnet stockings tijdens mijn brugklas jaren ook droeg. Nooit gedacht dat dit weer helemaal terug zou komen! But I’m definitely cool with it!

FISHNET PANTY/SOKJES GECOMBINEERD MET EEN JURK/ROK
De meest voor de hand liggende manier om de fishnet panty te combineren is in combinatie met een jurk of rok. Je zou denken dat je onder een jurk/rok alleen een volledige panty aan kunt doen. Maar tegenwoordig is de sok variant hieronder ook heel trendy. Draag de fishnet sokjes in sneakers voor een meer speelse variant. Maar ook in een mooi paar hakken, komen ze helemaal tot hun recht. Welke stijl je ook kiest, het ziet er direct heel trendy uit.

stulina 2

FISHNET PANTY/SOKJES GECOMBINEERD MET EEN JEANS OF JOGGERS
Een andere variant die je vandaag de dag veel tegenkomt is de fishnet panty onder een jeans. Met name wanneer de jeans een open knie bevat en de netpanty subtiel te zien is. Indien je alleen het fishnet accent bij de enkels wilt tonen, kies dan voor de fishnet sokjes. Wil je eens iets anders dan de standaard jeans? Kies dan voor de bekende joggers ( lees: adidas broeken of striped trousers ) zoals ik hier draag. Ook hier staan de fishnet stockings goed bij. Ik draag hier een donkerblauwe Adidas broek gecombineerd met de witte fishnet stockings van Deems.

FISHNET STOCKINGS IN SNEAKERS
Dit is zeker weten mijn favoriet! Koop fishnet stockings, zowel wit of zwart en draag deze in je sneakers! Je ziet veelal de zwarte fishnet stockings voorbij komen, maar ook de witte fishnets zijn goed te combineren. Ik draag hier de Air Max 97 sneakers ( ook wel bekend als de Silver Bullets ) gecombineerd met witte fishnet stockings van Deems.

Liefs,
Michelle