Een tijdje terug bezocht ik het pop-up hotel to many places. Een soort glamping kun je wel zeggen. De timmerfabriek in Maastricht was omgetoverd tot een indoor kampeerplek (binnenkort meer hierover in één van mijn aankomende vlogs!). Tijdens dit weekend was een mom jeans onderdeel van één van mijn outfits. Maar hoe draag je nu zo’n broek? Lees hieronder mijn persoonlijke tips!

WAT IS EEN MOM JEANS NU EIGENLIJK?!
Laten we voorop stellen dat deze broek ècht niet alleen voor moeders bestemd is. De naam komt voort uit eind jaren ‘80 en begin jaren ‘90 waarin de meeste (Amerikaanse) moeders voor dit model kozen. Waarom? Omdat hij lekker baggy zit, een hoge taille heeft en zeer comfortabel is. Wel zo handig met een paar kids die om je heen rennen!

momjeans

DE MOM JEANS IS BACK EN HELEMAAL HAPPENING!
De invloeden uit de jaren ‘90 hebben ons goed te pakken. Chokers, t-shirt met topjes eroverheen, crop tops, plateau schoenen en zo nu ook de mom jeans! We weten allemaal dat comfort hoog in het vaandel staat bij deze broek, wellicht dat de jeans daarom ook al zo vaak voorbij gekomen is in het dagelijkse straatbeeld.

IMG_8452 IMG_8451

HOE DRAAG JE EEN MOM JEANS?
Mijn persoonlijke favoriet, is de outfit combinatie in deze blogpost. Casual waarbij ik nogmaals het comfort van deze outfit benadruk door te kiezen voor sneakers en een oversized sweater. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een oversized blouse te dragen, gecombineerd met een mooie paar heels! Beide is completely fashionable. Het ligt er gewoon aan welke stijl je voorkeur heeft.

Liefs,
Stulina

momjeans2