Een van mijn lievelings outfits is de outfit die ik in deze blogpost aan heb. Casual, comfortabel en gewoon helemaal mij! Deze foto’s zijn genomen toen het zonnetje eindelijk weer eens tevoorschijn kwam. Heerlijk om dan in deze outfit de buitenlucht te trotseren. Wat ik aanheb? Je leest het hieronder!

IMG_4857

Mijn obsessie voor truien

Guilty! Ik hou zo ontzettend veel van lekkere warme fluffy truien. Warme truien zijn denk ik ook de enige reden dat ik mij nog enigszins verheug op de koude dagen. Truien in alle kleuren, maten en stoffen. Je kunt er werkelijk niet genoeg van in je kast hebben hangen. Deze stunner is van de H&M en is lichtroze ( misschien door het zonlicht niet zo goed te zien ). De trui is super zacht en definitely a #shecozy one!

IMG_4862

Wijde broeken, ik kan niet meer zonder!

Zoals ik al eens in een eerdere blogpost aangegeven heb (bekijk de blogpost hier), heb ik een fluwelen wijde broek in mijn bezit. Maar daarnaast heb ik ook deze variant. De broek die ik hier draag is van de H&M en is gemaakt van een dunne stof. Tijdens de koude winterdagen is het te koud om deze wijde broek te dragen, maar op een zonnige winterse dag gaat dit prima. Bovenin bevindt zich een elastische band. Draag de trui aan de voorkant in de broek en het is direct een mooie look.

IMG_4865

Nike Cortez, all day everyday

Sneakers, all day everyday! Deze Cortez maken mijn look van die dag helemaal af. De broek heeft een perfecte lengte om genoeg te zien van de sneakers. Wel zo handig natuurlijk, dat de broek niet over de grond heen sleept. De nike Cortez zijn de echte oldschool classic ones! Ze lopen heerlijk en zijn fijn te combineren onder zowel een wijde broek, denim jeans als jurk.

IMG_4866

IMG_4851

Accessoires in overvloed

Een aantal items die mijn stijl wellicht kenmerken is, de zwarte fedora ( ook van de H&M ). Deze hoed is mij lief. Ik draag hem non-stop en hij maakt iedere look net iets specialer. Maar ook de ronde vintage sunnies zijn niet meer weg te denken. Ik ben er dan ook over na aan het denken om de ietwat ronde zonnebril van Ray Ban aan te gaan schaffen. But we will see! Daarnaast draag ik deze super toffe Afra Amba oorbellen, het zijn drie losse oorbellen die je kunt mixen en matchen om zo de perfecte earparty te creëren.

Wat is jullie favoriete outfit van het moment? Deel je #OOTD met me door me te taggen in je foto’s op Instagram of Facebook.

Liefs,
Stulina

OUTFIT DETAILS
H&M trui // H&M broek // H&M fedora // Nike Cortez // Afra Amba oorbellen // Gucci Marmont Matelassé // Mango Jas

 

IMG_4860

IMG_4856

IMG_4849