Oversized sweaters, ze mogen weer uit de kast!

De komst van het koudere weer brengt ook weer voordelen met zich mee! De oversized sweaters mogen namelijk weer uit de kast! Heerlijk om deze oversized truien weer te kunnen dragen. Ze houden je lekker warm tijdens de koudere temperaturen en je kunt ze natuurlijk op vele manieren stijlen!

Het voordeel van oversized sweaters

Zelf vind ik het een groot voordeel dat wanneer je kiest voor een oversized sweater, dit direct je key item is van je look! Je hoeft niet heel veel langer na te denken om de outfit compleet te maken, wel zo handig in de ochtend als je nogal chaotisch bent! Daarnaast heb je het natuurlijk nooit meer koud in deze geweldige truien plus, misschien nog wel veel belangrijker.. don’t worry about the muffin top! 😉 De oversized sweaters zorgen ervoor dat er geen focus ligt rondom je middel. Ook wel eens fijn, toch? Trouwens, we mogen natuurlijk niet vergeten dat ze super super maar dan ook echt super comfy zitten!

Hoe draag je een oversized sweater

Tsja.. hoe je hem draagt? Less is more, zeggen ze wel eens en dan heb ik natuurlijk over de complete look! Niet over de trui zelf 😉 Kies voor een simpele denim of lederen broek voor eronder. Op deze manier leg je de focus op de trui. Kies voor sneakers, heels of loafers.. afhankelijk van je mood natuurlijk! Wil je de look iets meer trendy maken? Draag dan om je middel een fanny pack, of een mooie korte schoudertas!

oversized sweaters, heb jij ze al?

Heb je al een aantal oversized sweaters in je kast hangen? Vast wel! De trui die ik hier draag is van de H&M. Hetgeen dat deze trui apart maakt, is het feit dat de mouwen een wijde fit hebben. Hierdoor creëer je direct een eyecatch effect. Daarnaast draag ik een schoudertas van de Mango, cut out heels van de Zara en een beret van de H&M. Is het een look die je zou dragen?

Liefs,
Stulina

oversized sweater - stulina

oversized sweater - stulina

oversized sweater - stulina

oversized sweater - stulina

oversized sweater - stulina

oversized sweater - stulina

oversized sweater - stulina