Thrasher, een steeds populairder wordend merk

Thrasher is een merk dat steeds vaker gezien wordt en hierdoor een erg populair merk is geworden! Is het een trending merk of ondertussen al cliché? Daarover zijn de meningen verdeeld! Thrasher is net zoals Vans een klassiek skateboard merk van origine. Het merk is echter bekend geworden door het maandelijkse magazine dat ze uitbrengen. Naast het magazine, hebben ze ook een kledinglijn. Met name de t-shirts en de sweaters zijn erg populair.

Wie draagt het merk?

Thrasher is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het viel mij dan ook op dat niet alleen de “Classic skaters” op het moment in deze kleding te zien zijn. Steeds meer wordt het merk mainstream en overal gespot! Met name de jeugd draagt het merk. Indien je houdt van urban, sportief en comfortabel is het een merk dat bij je past. Het staat in verhouding met een relaxte levensstijl. Dus ook echte sneaker lovers, zijn dan ook helemaal weg van dit sportieve merk!

Hoe wordt Thrasher gedragen?

De kleding wordt casual door de dag heen gedragen, gecombineerd met jeans en sneakers. Maar ook op festivals zijn de t-shirts en truien van dit merk goed vertegenwoordigd! Het dragen van het merk zorgt voor een Urban uitstraling. Daarom gaat het ook vaak gepaard met jeans en sneakers. Een comfortabele look die je gemakkelijk door de dag kunt dragen.

Thrasher of Vans?

Net zoals Vans wordt Thrasher bijna even vaak gespot op straat, maar ook online via Instagram en Pinterest zie je het vaak terugkomen. Zal het merk de populariteit van vans voorbij gaan en is straks iedereen te zien in dit nieuwe opkomende merk? Neem een kijkje op mijn Pinterest bord om te zien hoe het merk wordt opgepakt door de mode industrie en laat je inspireren! Is het een kledingstijl die jezelf ook zou dragen? Geef je de voorkeur aan Vans of Thrasher?